Klimaregnskap SIMPLI Facts
System med en komplett funksjonalitet for enkelt og oversiktlig miljø- og klimaregnskap.
Book demo selv

Systemet er fleksibelt og kan enkelt tilpasses din organisasjons størrelse og behov.

Miljø- og klimaregnskapet etableres ved først å dokumentere organisasjon og relevante målepunkt, aktiviteter og tilhørende parametere for forbruksdata og utslipp eller påvirkning. Utslipp, påvirkning og sammensatte indikatorer blir beregnet ved bruk av beregningsformler og utslippsfaktorer. Modulen Facts har solid funksjonalitet for planlegging av målinger gjennom året. Den ansvarlige i din virksomhet mottar påminnelser per e-post – direkte generert fra Facts.

Systemet genererer en klimarapport som er bygget opp i henhold til kravene i ISO 14064, og har en kraftfull rapportgenerator. I systemet ligger også mulighet for eksport eller analyse til Excel.

Facts og klimarapportene følger veiledningen i ISO 14031 (miljøprestasjon), ISO 14033 (Guide kvantitative miljødata) og krav i ISO 14064 (klimaregnskap), samt GHG-protokollen. Systemet kan også understøtte rapportering for EMAS, Miljøfyrtårn, GRI/CSR o.l.

Facts kan brukes alene eller i sammen med våre andre systemer ManageBetter og Project.

Å bygge opp et godt klimaregnskap krever fagkunnskap og erfaring. Dersom din virksomhet har behov for praktisk veiledning i oppbyggingen av deres klimaregnskap, har vi rådgivere med lang erfaring som kan bistå.

BOOK EN DEMO SELV!

Du kan også booke en tid for demo på egenhånd direkte i vår kalender , eller ringe oss på tlf. 40 60 25 60.

Følg oss:

SKAL VI TA KONTAKT MED DEG?

Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss!