Enkel innmelding med app
Ved hjelp av SIMPLI App kan ansatte registrere inn hendelser, avvik og forbedringsforslag når de er utenfor kontoret. Meldingen blir sendt direkte inn i systemet – til korrekt saksbehandler.
Book demo selv

Registrering av avvik, hendelser og sjekklister i app

I mange virksomheter er en stor del av ansatte ute i felt og jobber. Da gjelder det å gi disse en mulighet for å melde inn avvik eller andre hendelser og registreringer som er enkel – og ikke minst tilgjengelig. Vår app brukes til å melde inn avvik, nesten-hendelser og forbedringsforslag. Videre har vi en rekke kunder som bruker appen vår til å dokumentere ulike typer sjekklister, vernerunder eller SJA.

Applikasjonen kjøres fra mobile enheter for å rapportere hendelser og avvik inn i Better, vårt system for avvik og forbedring.

Appen er meget fleksibel og kan settes opp til å legge inn data i alle områder av våre systemer. Har dere behov for mange ulike skjemaer tilgjengelig i applikasjonen kan dere også filtrere skjemaene på roller. På denne måten sikres den enkelte ansatte et oversiktlig og brukervennlig arbeidsverktøy.

  • Det er enkelt å legge til bilde i innmeldingen
  • Meldingene kan tagges med GPS-lokasjon
  • Du kan legge inn data selv om du er offline

SIMPLI App er tilgjengelig på Google Play og i App Store og kan installeres på alle mobile enheter som kjører på Android eller iOS.

Dersom du vil vite mer om hvordan din virksomhet kan bruke SIMPLI App, hører vi gjerne fra deg.

Våre kunder bruker applikasjonen som et tillegg for tilgjengelighet i forbedringsarbeidet. En forenklet prosess for innrapportering kan gi et økt antall innmeldte saker. Med et økt antall hendelser meldt inn, kan også din virksomhet basere deres avgjørelser på et enda mer solid og korrekt datagrunnlag.

SIMPLI App kan også føre til at dine medarbeidere kan jobbe mer effektivt. Eksempelvis kan rapportering av en vernerunde bli startet på farten i applikasjonen. Videre kan den ansatte jobbe med den samme rapporten videre på PC dersom hun ønsker eller har behov for det. Det er det samme skjemaet og samme data som er tilgjengelig begge steder.

 

Innmelding av hendelser med vår app gjøres fort ved at skjemaet kan holdes kort, automatisk tilknytning til rett saksbehandler og mulighet til å legge til bilde til innmeldingen.

BOOK EN DEMO SELV!

Du kan også booke en tid for demo på egenhånd direkte i vår kalender , eller ringe oss på tlf. 40 60 25 60.

Følg oss:

SKAL VI TA KONTAKT MED DEG?

Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss!