Gikk fra fem til ett system med SIMPLI!

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Anita White Olsen er kvalitet- og organisasjonsutviklingssjef i Vesterålskraft.

Vesterålskraft hadde en lang ønskeliste da de skulle velge en ny leverandør. Et av de viktigste kriteriene var forenkling og at både ansatte og ledere skulle kunne forholde seg til færre systemer.

Høsten 2019 er Vesterålskraft fremdeles midt i arbeidet med å bygge opp sitt nye system for bedriften. De ble kunde av SIMPLI samme sommer. Kun to måneder inn i prosessen var forbedringssystemet klart til å gå på luften. Enda denne perioden også inkluderte feriemåneden juli.

– Vi er så motivert! Vi har ventet på en bedre løsning – og vi føler allerede at vi mestrer det nye systemet, sier kvalitet- og organisasjonsutviklingssjef Anita White Olsen.

Mange krav til nytt system

Olsen forteller videre at de hadde en rekke krav til sitt nye system. De hadde gjort en grundig jobb og kartlagt hvilke behov bedriften hadde.

De ønsket at nytt system kunne legges på deres Office 365 og at det skulle være brukervennlig. I tillegg ønsket de ett system som kunne ta over for de selvstendige verktøyene for avvik, dokumenthåndtering, risiko, årshjul og ulike håndbøker de hadde fra før.

Til slutt ble det SIMPLI som kunne levere på alle ønskene – og samtidig tilby et enkelt system både i oppbygging og bruk.

– Vi har blant annet en ambisjon om å bruke mer bilde og film i systemet – og det legger jo SIMPLI til rette for, sier Olsen.

God oppfølging

Vesterålskraft har mye god kompetanse internt når det kommer til kvalitetsledelse. I strategiplanen står det at en del av selskapet skal bli sertifisert på ISO 9001 i løpet av høsten 2020.

– Selve sertifikatet er ikke det viktigste. Det viktigste er at vi har et sertifiserbart system og en organisatorisk hukommelse, et system for opplæring og en god oversikt over kravene til den enkelte medarbeider.

I oppbyggingsfasen har de valgt SIMPLIs Coachingpakke. Dette er en serie arbeidsmøter og kurs som geleider nye bedrifter helt fra oppstart med system til bedriften er klar for besøk av revisor. Anita White Olsen forteller at dette har gitt dem en god struktur og oversikt over oppbyggingsarbeidet. I tillegg tar Vesterålskraft jevnlig en fot i bakken med sin rådgiver i SIMPLI som gir dem gode innspill til arbeidet.

Og motivasjonen for å få på plass et nytt system er klar:

– Hovedgevinsten er å ha et godt system som både ledelsen og de ansatte bruker!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

5 fordeler ved å velge QM365

Microsoft 365 er en populær skybasert løsning som gir bedrifter tilgang til en rekke verktøy og funksjoner som kan øke produktiviteten og effektiviteten. Hvis bedriften

Webinarer våren 2023

Gjennom året holder vi gratis webinarer for kunder, her presenterer  kundeteamet nyheter og tips både i eksisterende og nye moduler. Våren 2023 For årets første

Vi stiller ut på Verdens kvalitetsdag 2022

Vår programvare hjelper din bedrift med å håndtere alle styringsbehov innen kvalitet, HMS, ytre miljø, informasjonssikkerhet, mattrygghet og GDPR. Vi leverer gode systemer for effektiv avviksbehandling og

BOOK EN DEMO SELV!

Du kan også booke en tid for demo på egenhånd direkte i vår kalender , eller ringe oss på tlf. 40 60 25 60.

Følg oss:

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.