Brukerdagene 2024!

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024!

Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst til å være med oss på 2 dager med faglig påfyll! Nytt av året er at vi samler hele 4human-familien til felles brukerdager med godt og matnyttig innhold for brukere av våre løsninger 4human HRM, 4human TQM og 4human QM365.

Dato: 18-19. september 2024, Ravinevegen 15, 2060 Gardermoen

Sted: Scandic Oslo Airport

Dette arrangementet vil fokusere på hvordan vi forenkler og forbedrer din hverdag med formål om å gi brukere på alle nivåer økt innsikt og kompetanse på løsningene samtidig som vi deler nyttige erfaringer. Brukerdagene er også en fin mulighet til å bli kjent med andre kunder og vårt dedikerte team på tvers av våre forretningsområder innen HR og kvalitetsledelse.

Vi jobber hardt for å sikre et solid, relevant og nyttig arrangement, og vi gleder oss til å dele flere detaljer med deg. Vennligst marker datoen i kalenderen din, da dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av.

Vi vil kontakte deg med mer informasjon og påmeldingsdetaljer i god tid før arrangementet. Inntil da, kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker ytterligere informasjon.

Les og se film med høydepunkter fra fjorårets arrangement her.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

Brukerdagene 2024!

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024! Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.