programvare
Vi tilbyr et modulbasert system – slik at din bedrift kan få det systemet dere trenger. Samtidig fremstår modulene samlet som ett system overfor brukerne av systemet. Vår programvare er videreutviklet sammen med våre kunder gjennom 15 år og har et grafisk grensesnitt med fokus på at det skal være enkelt, brukervennlig og nyttig.

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

4human QM365

Ledelsessystem

Modulen Manage gir din virksomhet et komplett styringssystem for kvalitet, HMS, miljø, matsikkerhet og andre standarder.

4human QM365

System for avvik og forbedring

Brukervennlig system for avvik og forbedring. Modulen Better sikrer din virksomhet god oversikt i et brukervennlig avvikssystem.

4human QM365

SIMPLI APP INNMELDING FRA MOBIL

Registrering av avvik, hendelser og sjekklister i app Ved hjelp av SIMPLI App kan ansatte registrere inn hendelser, avvik og forbedringsforslag når de er utenfor kontoret. Meldingen blir sendt direkte inn i systemet – til korrekt saksbehandler.

4human QM365

PROSJEKTSTYRINGSMODUL

Prosjektstyring og kvalitetsledelse i ett. Modulen Project er arbeidsområder for prosjekter eller enheter, som også ivaretar styringsbehovene for kvalitet, miljø og HMS.

4human QM365

GDPR I STYRINGSSYSTEM

4human QM365 jobbet sammen med dyktige kunder og utvidet vårt konsept innenfor informasjonssikkerhet. Dette resulterte i en funksjon som møter kravene til lovverket fra GDPR.

4human QM365

RISIKOVERTKØY PÅ OFFICE 365

Modulen Risk Management Med Risk Management jobber du effektivt med alle typer risikoer. Modulen gir deg et godt verktøy å jobbe i og en lett tilgjengelig lesing av utviklingen av risikovurderingene.

4human QM365

KLIMAREGNSKAP

System med en komplett funksjonalitet for enkelt og oversiktlig miljø- og klimaregnskap. Systemet er fleksibelt og kan enkelt tilpasses din organisasjons størrelse og behov.

4human QM365

Anonym varsling eller ekstern innmelding

Ønsker din virksomhet en mulighet for å kunne melde inn saker anonymt? Modulen Varsling gir dere denne muligheten. Innmeldingsskjemaet kan gjøres tilgjengelig fra avvikssystemet Better, eller legges tilgjengelig som en lenke på deres nettside, intranett eller annet.

4human QM365

VIRKSOMHETSPLAN

Dette verktøyet har vi utviklet for de virksomheter som har behov for en god oversikt over alle målene hver etat og ansatt skal forholde seg til. Samtidig som hver enkelt ansatt kan følge hvor hver aktuelle oppgave stammer fra.

4human QM365

OFFICE 365 OG SHAREPOINT

Office 365 og SharePoint – 4human SIMPLIs leveransemodeller. SIMPLIs systemer er utviklet på standard SharePoint og opereres via en nettleser.

4human QM365

INTEGRASJONER

SIMPLIs systemer er utviklet på SharePoint og har et relativt åpent API (Application Programming Interface). Hva som er mulig å bygge integrasjoner mot kommer derfor oftest an på mulighetene i programvaren dere ønsker at SIMPLI skal snakke med.

4human QM365

simpli informasjonsvideo

Lær mer om våre systemer! Se vår spilleliste på YouTube for å lære mer om hvordan systemene kan fungere. Husk også at 4human QM365 systemene er fleksible og tilpasningsbare!

BOOK EN DEMO SELV!

Du kan også booke en tid for demo på egenhånd direkte i vår kalender , eller ringe oss på tlf. 40 60 25 60.

Følg oss:

SKAL VI TA KONTAKT MED DEG?

Fyll ut skjemaet under, så hører du fra oss!