Dine data er trygge på Office 365

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Med system på Office 365 har du allerede før installasjon av nytt ledelsessystem sørget for et høyt nivå på din virksomhets informasjonssikkerhet.

– Vi ser nå at de fleste nye kunder velger Office 365 og SharePoint Online fremfor en lokal installasjon. Jeg tror det kommer både av tilgjengelighet, men også datasikkerheten som kommer med Office 365, sier daglig leder i SIMPLI André Melbøe Bautz.

Microsoft tilbyr både trygg lagring av data og gode metoder for virksomhetene å jobbe etter.

Sikker lagring av data

Når det kommer til lagring av data, har Microsoft et strengt sikkerhetsregime på data lagret hos dem.

Office 365 inkluderer høy datasikkerhet gjennom regelmessige sikkerhetskopier, kryptering av data, mulighet for å rettighetsstyre tilgang, sikre passord og mye mer. Dette er standard i Office 365.

Microsoft tilbyr også gjennom Office 365 blant annet en sømløs utveksling av kryptert og rettighetsbeskyttet e-post for å forhindre uønsket deling av sensitive data i dokumenter og e-poster.

– Med Office 365 er det dataene deres, selv om de ligger i skyen. Du kontrollerer tilgangen til sensitive data med de retningslinjer dere ønsker. Funksjonalitet levert fra Microsoft her gir også muligheter for å både se all versjonshistorikk eller hente frem tidligere versjoner av informasjon. Denne funksjonaliteten tilbyr vi også fra styringssystemet vi leverer, sier Bautz.

I systemet ligger også rettighetsstyring som hindrer ansatte uten rett tilgang til å gjøre endringer eller ved uhell slette viktig informasjon.

Gode metoder for informasjonssikkerhet

Microsoft tilbyr også funksjonalitet for tofaktorautentisering for de som ønsker ytterligere sikkerhet tilknyttet pålogging. Dette er tilgjengelig funksjonalitet for alle på Office 365. Tofaktorautentisering er også tilgjengelig på vår SIMPLI App for de kundene som ønsker dette.

Office 365 tilbyr mange muligheter for å jobbe med informasjonssikkerhet i deres virksomhet. Les gjerne mer om dette i artikkelen fra Microsoft Top 10 ways to secure Office 365 and Microsoft 365 Business plans.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.