Ny rådgiver i SIMPLI

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Karin Gjerde-Meyer er ansatt som seniorrådgiver i SIMPLI.

1.mars startet Karin Gjerde-Meyer i jobben som seniorrådgiver i SIMPLI.

Med stadig flere kunder trenger SIMPLI gode rådgivere med variert bakgrunn, pedagogiske egenskaper og en god forståelse av ISO-standardene.

– Med bakgrunn i disse kriteriene er vi i SIMPLI veldig glade for å ha fått med Karin Gjerde-Meyer på laget som ny seniorrådgiver hos oss, sier leder for kundeteamet i SIMPLI Erich Must Wessel.

Karin kommer til å kurse kundene våre i SIMPLIs programvare og lede dem gjennom til sertifisering av de ulike ISO-standardene. Vi er sikre på at hun kommer til å være et sterkt faglig og trivelig bidrag til SIMPLI.

– Jeg føler meg veldig godt mottatt. I løpet av den første uken har jeg fått mye informasjon og jeg er helt ærlig imponert over de produktene som SIMPLI tilbyr! Jeg har også fått vært med i møter med ulike kunder. Det er spennende å se hvordan ulike kunder bruker systemet på ulike måter, sier Karin Gjerde-Meyer.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

Brukerdagene 2024!

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024! Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.