SIMPLI feiret sine første 10 år!

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Alle ansatte, med tilhørende ektefeller, feiret firmaets 10-årsdag på Svalbard. Hurra!

I helgen var alle ansatte i SIMPLI på Svalbard for å feire firmaets første 10 år.

SIMPLI startet 2017 med å feire sitt 10-årsjubileum. Skal sant sies, er SIMPLI allerede blitt 11 år. Men i et godt og travelt 2016 ble det ikke tid til feiringen. Turen til Svalbard inneholdt både jobb, teambuildingaktiviteter og jubileumsmiddag. Destinasjonen var ny for alle ansatte, og landsdelen 78 grader nord utgjorde en perfekt ramme for jubileumsmarkeringen.

– 2016 har vært et spennende år for SIMPLI, med mange nye kunder. Det er både interessant og lærerikt å få jobbe sammen med så mange ulike virksomheter. Det utfordrer oss også videre i jobben med å lage verktøy som både skal være brukervennlige og som må oppfylle kompliserte krav, sier daglig leder André Melbøe Bautz.

Firmaet har allerede en stor spredning når det kommer til bransjer og størrelser på sine kunder. I fjor fikk SIMPLI enda en ny erfaring bransjemessig da Asker kommune, med sine over 7000 ansatte, valgte våre systemer. I løpet av året kom det også mange flere kunder til – som alle representerer spennende bransjer og faglig engasjement.

– Dette er alle organisasjoner som sitter på mye kunnskap når det kommer til ledelsessystemer og har høye krav til hva våre verktøy skal gjøre for dem, sier Bautz.

Status i 2017

Firmaet startet med gründer, og nå daglig leder, André Melbøe Bautz. SIMPLI har vokst siden da og teller nå syv ansatte i Norge og enda syv i datterselskapet Sustema i Sverige. Bautz tror at grunnen til at SIMPLI har kunnet vokse seg større og større for hvert år er todelt.

– Med dedikerte ansatte og et godt samarbeid med kundene våre har vi jobbet frem veldig gode verktøy. Arbeidet med å sette ledelse inn i gode systemer kan være omfattende og utfordrende, men jeg mener vi nå har et godt produkt og solid fagkunnskap hos oss – dette gjør at jobben vi gjør sammen med kundene når det kommer til kartlegging, implementering og bruk av systemet blir løst på en veldig god måte.

Planene for året er å jobbe videre sammen med både nye og eksisterende kunder. SIMPLI skal også gjøre forberedelser for den reviderte utgaven av ISO45001, som skal erstatte OHSAS18001, som er ventet at kommer i desember.

– Og vi vil alltid jobbe videre med å gjøre verktøyene våre enda bedre!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.