Sørg for en effektiv oppstart over ferien!

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Karin Gjerde-Meyer jobber som som seniorrådgiver i 4human QM365.

Vil du hoppe over en treg august? Vi avtaler gjerne oppstartsmøte og tidspunkter for opplæring allerede før sommeren.

En av de mest kjente metodene for å komme i gang etter en ferie, er planlegging av konkrete og overkommelige oppgaver. Dette hjelper vi deg gjerne med.

– Vi har solid erfaring med implementering og opplæring for nye kunder. Dette gjør at vi vet hvilke oppgaver kunden må gjøre mellom hvert møte og hvilke roller som behøver bli med i de ulike kursene. På denne måten hjelper vi kundene med en effektiv oppstart, sier seniorrådgiver i 4human QM365 Karin Gjerde-Meyer.

Ledig tid i kalenderen

Ved å bestemme dere for en oppstart med nytt ledelsessystem eller et nytt avvikssystem nå før ferien, er det også lettere å finne ledig tid i kalenderen – og faktisk bestemme seg for å prioritere denne oppgaven.

– Det er mange virksomheter som virkelig ser nytten i et godt og brukervennlig ledelsessystem. Det hjelper ved onboarding av nyansatte ved at alle arbeidsprosesser er dokumentert og tilgjengelig. Et godt ledelsessystem er en effektiv måte å oppnå en sertifisering på en standard det er bestemt at man skal nå. Eller, man kan øke antall innmeldte avvik – som potensielt står for store utgifter for bedriften. Men, så kommer arbeidshverdagen og alle de små oppgavene blir tatt tak i først.

Fremdriftsplan

Er det interessant for din bedrift å se på dette nå?

  1. Ta kontakt med oss eller book en demo selv.
  2. Velg oss!
  3. Vi avtaler installasjon og opplæring – og snakkes i august!

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

Brukerdagene 2024!

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024! Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.