4human QM365 støtter oss i arbeidet med et levende ledelsessystem

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Ole Kristian Hovland Larsen er avdelingsleder for kvalitet og HMS i Comrod AS.

Comrod har vært kunde av 4human QM365 i 15 år. Da er det nyttig å ha en leverandør som er fremdriftsrettet og moderne i tankegangen.

Comrod AS er et firma som jobber med utvikling og produksjon av antenner og antennesystemer til både forsvar og sivilt marked. De er en del av et internasjonalt konsern med 185 ansatte i Norge. Siden 2009 har de brukt styringssystem og avvikssystem levert av 4human QM365.

– Jeg opplever 4human QM365 som en innovativ og løsningsorientert leverandør. Vi har vært kunde i 15 år nå, og det sier jo litt om hvor fornøyde vi er, sier avdelingsleder for kvalitet og HMS Ole Kristian Hovland Larsen.

Larsen har jobbet i Comrod AS selv i fire år, og har under denne perioden erfart 4human QM365 som en fremoverlent leverandør.

– 4human QM365 er moderne både i måten systemet er bygget opp, og på måten de bistår oss som kunder på. De hører på oss, og det er helt supert at vi kan være med på å utvikle 4human QM365 videre sammen med de andre kundene.

Dekker varierte behov i en variert organisasjon

Programvaren fra 4human QM365 blir brukt litt ulikt i de ulike delene av organisasjonen. Avdelingene for salg og innkjøp bruker mest avvikssystemet Better, mens de som jobber med støtteprosesser får god nytte av prosessmodellering, dokumentarbeidsområde og delen som går på lover og krav. For alle er kompetanseoversikten viktig – en delmodul Comrod AS har vært med å videreutvikle sammen med 4human QM365.

4human QM365s programvare støtter dessuten også arbeidet med å fordele ansvaret ut i organisasjonen.

– Noen av de viktigste funksjonene i programvaren for oss er nok å kunne definere ansvarlige på prosess og på dokumenter. Det ligger også et utrolig godt verktøy for internrevisjon i systemet. Under et gratis kunde-webinar om systemkalenderen kom vi godt i gang med den delen også.

Nyttig også utover ISO-krav

Comrod AS er sertifisert på ISO 9001 og ISO 14001. Firmaet jobber også mye mot lovgivning gitt i EU-direktiver som går på internasjonale IT-sikkerhetskrav. Dette er omfattende krav, som går bredere enn krav i ISO 27001. Ole Kristian Hovland Larsen håper å bruke 4human QM365 i arbeidet med dette også, da håndtering kan støttes av funksjonalitet i 4human QM365.

– Vi har en veldig god dialog med 4human QM365. De er alltid opptatt av å finne gode løsninger sammen med oss. Vi har også fått kommentarer på kunder at det er veldig smart og oversiktlig å kunne samle all informasjon i ett system som 4human QM365 jo gjør – det gir oss en ekstra motivasjon å bruke systemet godt når det også kommer til nytte for kundene våre.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.