Bruk krisen til å forbedre dere!

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

For mange har det vært planlagt å bytte ut systemer de har – og nå tar de endelig steget mot en mer moderne og brukervennlig løsning.

Når verden er tilbake i vanlig tempo igjen bør du være i forkant.

 

Jan-Egil Røed er salgssjef i SIMPLI. Han opplever at mange av de som tar kontakt med SIMPLI denne våren sier at det er rolige tider nå, men at de ønsker å komme styrket ut av denne perioden. For mange har det vært planlagt å bytte ut systemer de har – og nå tar de endelig steget mot en mer moderne og brukervennlig løsning.

– Når verden er tilbake i vanlig tempo igjen bør du være i forkant. Ikke vent med å fornye deg til senere. Nå har du muligheten til å bruke denne litt mer rolige fasen til å gjøre bedriften din rustet til å vinne flere kunder, sier Jan-Egil Røed.

Hva tilbyr SIMPLI?

SIMPLI har i dag over 100 kunder som bruker programvaren vår til å jobbe med kontinuerlig forbedring i vårt avvikssystem. Gjennom vår programvare kan de kommunisere på en oversiktlig måte for alle ansatte hvordan «vi gjør det hos oss». I verktøykassa vår finner du også et godt system for risikovurdering og proesesskartlegging – blant annet.

Digital kompetanse

– Vi har kunder over hele landet, så rådgiverteamet vårt er vant til og dyktige på å jobbe digitalt, sier Jan-Egil Røed.

Når dere velger SIMPLI er dere raskt i gang både med installasjon og opplæring. Med en godt gjennomprøvd kurspakke kommer dere raskt i gang med oppbygging av systemet. Rådgiverne våre har også mulighet til å bistå dere videre i arbeidet.

Kontakt oss i dag

Ring oss i dag på tlf. 40 60 25 60, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe dere – og hvilke deler av systemet vi tilbyr som passer best opp mot deres behov.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

5 fordeler ved å velge QM365

Microsoft 365 er en populær skybasert løsning som gir bedrifter tilgang til en rekke verktøy og funksjoner som kan øke produktiviteten og effektiviteten. Hvis bedriften

Webinarer våren 2023

Gjennom året holder vi gratis webinarer for kunder, her presenterer  kundeteamet nyheter og tips både i eksisterende og nye moduler. Våren 2023 For årets første

Vi stiller ut på Verdens kvalitetsdag 2022

Vår programvare hjelper din bedrift med å håndtere alle styringsbehov innen kvalitet, HMS, ytre miljø, informasjonssikkerhet, mattrygghet og GDPR. Vi leverer gode systemer for effektiv avviksbehandling og

BOOK EN DEMO SELV!

Du kan også booke en tid for demo på egenhånd direkte i vår kalender , eller ringe oss på tlf. 40 60 25 60.

Følg oss:

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.