Styringssystem for mattrygghet

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

God kvalitetsledelse i henhold til ISO 22000 og FSSC 22000 gir fornøyde kunder, fornøyde medarbeidere og sikrer mattrygghet.

– Vi i SIMPLI har i en årrekke bistått virksomheter med å implementere et styringssystem som hjelper virksomheten til å jobbe strukturert med sin eksisterende sertifisering, eller med å møte standardens krav slik at de kan sertifiseres for første gang, sier seniorrådgiver i SIMPLI Hanne Medhus Berget.

Berget har lang erfaring fra matbransjen og ser helt klart fordelen med å kombinere arbeidet med mattrygghet sammen med styringen av flere fagfelt.

– Det hele henger jo i grunnen sammen. Matbransjen tenker jo også på kvalitet og HMS i sin produksjon, i tillegg til at de tar arbeidet med matsikkerhet veldig alvorlig, mener Berget.

Erfarne rådgivere

Våre gode rådgivere har det alltid som førsteprioritet å gjøre kvalitetssystemet så enkelt og funksjonelt som mulig. Vi jobber hele tiden inne kundens system, slik at all rådgivning foregår på deres egen side. Vi har fokus på å få organisasjonen til å jobbe på en god og effektiv måte, og ivareta alle krav som omhandler mattrygghet.

Vårt mål er alltid at systemarbeidet med oss skal bli en naturlig del av hverdagen og ikke en klamp om foten eller dårlig samvittighet. Vi har rådgivere med erfaring fra matbransjen, og som har god kjennskap til hva som kreves for å styre sine farer på en god måte.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

Brukerdagene 2024!

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024! Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.