Nå er vi 4human QM365!

Komplett, effektivt og brukervennlig – ledelsessystemer for fremtiden.

Roar Hansen daglig leder i 4human SIMPLI

På tampen av 2020 ble SIMPLI Software en del av 4human-konsernet. Nå får vi også nytt navn – vi er nå 4human QM365!

– Selskapet fortsetter i stor grad som før. Men med 4human i ryggen som eiere får vi en forsterket satsning på de produktene vi tilbyr. Dette vil utelukkende være positivt for kundene våre, sier daglig leder Roar Hansen.

Allerede da oppkjøpet ble gjennomført var det klart at firmaet skulle fortsette som et eget selskap i 4human gruppen, med tett samarbeid med morselskapet 4human HRM og søsterselskapet 4human TQM.

– Sammen med 4human har vi utarbeidet en klar vekstplan. Vi er veldig stolte over alle kundene vi har, samtidig som vi gjerne vil nå flere med produktene våre. Jeg tror det arbeidet vi nå har begynt på sammen vil gagne både våre eksisterende kunder og de som blir med på laget fremover.

Ny ledelse

Roar Hansen kom inn som ny daglig leder i mai og skal dele denne stillingen mellom 4human QM365 og 4human TQM. Hos oss i 4human QM365 tok han over for André Bautz – tidligere daglig leder og gründer av firmaet.

– André er en utrolig dyktig tekniker som kjenner både produktet vårt og kundene våre godt. Jeg ønsker å betrygge alle kunder med at han blir værende – som leder for teknisk team hos oss.

4human QM365 kvalitetsstyringssystem på Office 365 QMS

Om 4human

4human er en ledende software-tech leverandør som tilbyr HR- og kvalitetsstyringssystemer med tilhørende konsulenttjenester.

Historien til 4human strekker seg helt tilbake til 1956. 4human har helt siden starten fulgt med i den teknologiske utviklingen og hele veien også utviklet seg videre etter kundenes ønsker og behov. På veien har flere ulike selskaper blitt en del av konsernet, og påvirket hva vi leverer i så måte.

Hovedmålet til alle selskapene i 4human-konsernet er at vi skal forbedre og forenkle arbeidsdagen til ansatte og ledere som bruker våre tjenester og produkter.

Del innlegg:

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post
Utforsk

Relaterte innlegg

Brukerdagene 2024!

Hold av 18.-19. september for Brukerdagene 2024! Det er med stor glede at vi annonserer 4human Brukerdager 2024, og vi håper du som kunde har lyst

BOOK YOUR DEMO

Please book a time for a demo
on your own directly in our calendar.

Do you want us to contact you?

Please fill out our contact form, and you will hear from us shortly.